Πρέπει να ξέρω κλασική κιθάρα για να ξεκινήσω ηλεκτρική;
Οχι, υπάρχει μεθοδολογία για την μοντέρνα κιθάρα οπότε είναι ¨μύθος¨το ¨πρέπει να ξέρεις κλασική κιθάρα¨ για να μεταπηδήσεις στην ηλεκτρική.

Πρέπει να ξέρω μουσική για να ξεκινήσω κάποιο όργανο;
Οχι φυσικά, ο σκοπός μας είναι εμείς να σας μάθουμε μουσική και κυρίως να την αγαπήσεις.

Χρειάζεται να έχω το δικό μου όργανο για να ξεκινήσω;
Στην περίπτωση της κιθάρας και του μπάσου όχι γιατί σας δίνουμε εμείς όργανο μέχρι να αποφασίσετε ότι σας αρέσει και θα συνεχίσετε ώστε να μην κάνετε άδικα έξοδα(πράγμα πολύ σπάνιο όμως). Στην περίπτωση άλλων οργάνων υπάρχει ειδικός χώρος που μπορεί οποιαδήποτε ώρα να έρχεται ο μαθητής να μελετήσει.

Ποια είναι η διαφορά της ηλεκτρικής με την κλασική κιθάρα;
Εκτός από τις κατασκευαστικές τους διαφορές υπάρχουν και διαφορές ως προς την χρήση τους στην εφαρμογή της μουσικής, με την ακουστική να αποτελεί κατεξοχήν όργανο συνοδείας ενώ η ηλεκτρική εμβαθύνει και σε μελωδίες(solo). Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί κανόνα αφού υπάρχουν πολλοί ¨παίχτες¨ ακουστικής που ¨σολάρουν¨ αλλά και το αντίστροφο.

Μπορώ να παρακολουθώ το μάθημα του παιδιού μου;
Διακριτικά ειδικά στην αρχή ναι ανάλογα και την ηλικία του παιδιού αλλά είναι καλύτερα η παρουσία του γονιού να είναι έξω από την αίθουσα, ώστε να δείξουμε στο παιδί ότι εμπιστευόμαστε τον δάσκαλο και να αναπτυχθεί μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Πού και πότε μπορώ να μελετάω;
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχουμε οποιαδήποτε ώρα είναι ανοιχτό το εργαστήριο.

Είναι υποχρεωτικό να παρακολουθώ όλα τα μαθήματα;
Οχι, απλά η προσφορά τόσων μαθημάτων κάθε εβδομάδα αποσκοπεί στην σφαιρική εκμάθηση της μουσικής και θα ήταν καλό να υπάρχει συμμετοχή του μαθητή σε όσα περισσότερα γίνεται, όπως επίσης και στις διάφορες δράσεις-σεμινάρια-ενημερώσεις.

Το κόστος είναι το ίδιο εάν μαθαίνω δύο όργανα;
Οχι, υπάρχει σημαντική έκπτωση όπως επίσης και αν προπληρωθεί το 6μηνο ή το έτος.

Τι κόστος έχει η εγγραφή ;
Δεν υπάρχει κανένα κόστος στην εγγραφή.