ΜΟΝΤΕΡΝΟ-ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Στο εργαστήριό μας  διδάσκουμε στους μαθητές μας που θέλουν να καλλιεργήσουν τη φωνή τους  να μάθουν να τη χρησιμοποιούν σωστά. Τους μαθαίνουμε πώς να ακολουθούν και να κάνουν τις σωστές ασκήσεις και να νιώθουν ωραία όταν τραγουδούν.

Το τμήμα σύγχρονης φωνητικής με καθηγήτρια τη Χριστεφανία Λουκίδου προσφέρει μαθήματα που απευθύνονται σε όλους (συμπεριλαμβανομένων τραγουδιστών, ηθοποιών, εκπαιδευτικών, εκφωνητών ραδιοφώνου και τηλεόρασης, κ.ο.κ) όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη φωνητική τους  απόδοση μέσω της σωστής τεχνικής τοποθέτησης, ορθοφωνίας, αναπνευστικής άσκησης. Προσφέρονται μαθήματα ρεπερτορίου καθώς και προετοιμασία για τις εξετάσεις της Rockschool. Η μέθοδος βασίζεται στη γνώση της φυσιολογίας και της ανατομίας του φωνητικού οργάνου, την τεχνική της αναπνοής καθώς και τη φωνητική τοποθέτηση, την ορθοφωνία και την προσέγγιση της φωνής σε σχέση με το ύφος που επιθυμεί να ασχοληθεί ο ενδιαφερόμενος.

Οι σπουδαστές έχουν επίσης τη δυνατότητα να μελετήσουν την τεχνική και το ρεπερτόριο της Όπερας, του Ορατόριου, του Lied καθώς και τραγούδια κλασικά αλλά και νεώτερα όπως μιούζικαλ.

Πληροφορίες μαθήματος
  • Αναγνωριστικό: ΦΩΝΗΤΙΚΗ
  • Πίστωση:
  • Αίθουσα:ΑΙΘΟΥΣΑ 1
  • Ημέρες:ΤΕΤΑΡΤΗ,ΠΕΜΠΤΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΣΑΒΒΑΤΟ
  • Ώρες: 2:30μ.μ. - 8:30 μ.μ.

Σχετικά μαθήματα

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ

Στο μάθημα της κινησιολογίας – σκηνικής παρουσίας...